Kompetensdag 4 – Säkerhet och mobilitet – 23 jan

Under årets första kompetensdag kommer Kaspersky och Citrix att medverka och informera om säkerhet, tillgänglighet, nätverk och molntjänster.

Dagen kommer att ge en inblick i hur hotbilden förändras samt vilka medel som står till buds för att säkra företagets information. Citrix ska dela med sig av sin kunskap om virtualisering av desktops, servrar och applikationer.

Vår kompetensdag riktar sig till dig i ledande IT-befattning samt till IT-personal med fokus på kommunikation, säkerhet etc.

Kaspersky

Kaspersky Endpoint Security for Business tillhandahåller en komplett, helt integrerad plattform som ger dig världens bästa skydd mot skadlig kod. Med robusta applikationskontrollverktyg och dessutom system-hantering, kryptering och Mobile Device Management (MDM) kan man hantera allt från en enda konsol. Skydda dina data, hantera dina program och få möjlighet att se, kontrollera och säkra alla enheter, vare sig de är fysiska, virtuella eller mobila, både företagets och personliga.

Citrix

Citrix ska dela med sig av de senaste produktnyheterna, nya produkt-features och ge en inblick i, hur du markant kan uppnå betydande affärsfördelar med Citrix. Vi kommer också att få en sammanfattning från Citrix Summit i Orlando med fokus på mobilitet, virtualisering, nätverk och molntjänster.

Kvällsaktivitet

För dig som har intresse och möjlighet så avslutas dagen med en trevlig kvällsaktivitet (mat + MODO:s hemmamatch). Observera att antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

Datum: 2014-01-23 Torsdag
Tid: 13.00-17.00
Plats: CoreIT Örnsköldsvik, vån 3

Anmälan är stängd