Om CoreIT

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreITs kärnverksamhet är IT (kärna=Core) med uppdraget är att hjälpa kunden att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT.

Vår hemmaplan

CoreITs system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Därför finns CoreIT

Våra ledord är användarvänlighet, säkerhet, design, ekonomi, miljö och kvalitet.

Våra kunder är enligt vår företagsfilosofi också våra medarbetare. Medarbetarna är CoreIT’s viktigaste resurser.

Vårt unikum består i vårt sätt att hantera kunskap och utveckling i nära, direkt samverkan med dem som faktiskt ska använda lösningarna. Då menar vi både dem som praktiskt nyttjar dem och de som analyserar eller hanterar resultaten av dem. Vi tar ansvar för en ekonomisk rationell drift av kundens IT-stöd.

Vår rekommendation till dig är att du anlitar en leverantör som har ett gott rykte, nöjda kunder och gör en helhjärtad insats för ert företag.

Vi är en del av Aderian Group

CoreIT är en del av Aderian Group som erbjuder ett komplett utbud av säkra och hållbara IT-tjänster som adderar värde och konkurrenskraft till ditt företag. Med lång erfarenhet och hög geografisk närvaro finns vi alltid nära till hands.

Aderian Group består av lokalt ledande bolag med egna starka varumärken och kompetensområden men som inom Aderian kan hitta synergier, samarbeten och addera tjänster för de kunder som behöver det. Tillsammans kan vi erbjuda heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.

Läs mer om Aderian, www.aderian.se

Vår förhoppning är att CoreIT blir ditt val!