Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster och produkter för hela IT-miljön.

Allt för att stödja och effektivisera din organisations kärnverksamhet.
Vi kan leverera punktinsatser eller spetskompetens, men med vårt kompletta utbud har vi alla förutsättningar att vara din partner inom hela IT-spektrat. Med väl utbyggda och professionella funktioner och tjänster är vi en solid leverantör med lokal förankring.

Service Desk

Servicedesk & Support

Våra supporttjänster används av allt från stora företag med 100-tals anställda över hela världen till små lokala. Vi ger precis det stöd som passar din verksamhet och dina användare.
Nätverk

Infrastruktur & Säkerhet

Våra konsulter levererar alla tjänster rörande din IT-miljö som PC, servrar, nätverk, operativsystem och programvaror.
Molntjänster

Molntjänster

Placera hela eller delar av ditt företags viktigaste IT-funktioner i en effektiv, säker, övervakad och skalbar miljö med hjälp av våra driftstjänster.
Utkörning

Produktförsörjning & Licenser

Vår roll är att hjälpa din organisation att bygga upp en effektiv plattform för IT-miljön genom att föreslå och förse dig med rätt produktlösningar samt att dessa hanteras på rätt sätt.
Mobil och ipad

Mobilitet & Telekom

Vi erbjuder mobil telefoni och växellösningar till ditt företag. Som återförsäljare på några av Sveriges ledande operatörer, skräddarsyr vi den lösning som passar just er.
Dator

Systemutveckling

När du vill effektivisera ditt företag och ditt standardsystem inte räcker till. Vi hjälper dig att skapa nya skräddarsydda system eller anpassar, bygger ut och integrerar befintliga system.
Webb skärmstorlekar

Webb & Marknadsföring

Självklart bör du synas på nätet med en professionell hemsida, med de senaste funktionerna och en modern design. Vi hjälper även till med andra webbtjänster för att öka din synlighet i den digitala världen.
Systemlösningar

Digitala verktyg

Vår produktportfölj utvecklas ständigt och våra system kan implementeras och anpassas på ett flexibelt och ekonomiskt sätt för att effektivisera ditt företags verksamhet.

Vill du veta mer om våra tjänster?