Kompetensdag 5 – Backup, Mobila enheter – 6 mars

Kompetensdagarna fortsätter och turen har nu kommit till Symantec, en ledande leverantör av mjukvara.

Backuplösningar samt Mobila enheter

Under eftermiddagen kommer vi att gå igenom hur man med dagens lösningar kan få en effektiv miljö för säkerhetskopiering (backup) samt hur företagen kan ta sig an utmaningarna när de anställda vill ansluta smarthphones och surfplattor mot nätverket för att jobba på dessa.

Vår kompetensdag riktar sig till dig i ledande IT-befattning samt till IT-personal med fokus på kommunikation, säkerhet etc.

Pass 1 – Backup

Vi börjar dagen med att få en genomgång av Backup Exec som skyddar virtuella och fysiska miljöer, förenklar både säkerhetskopiering och återställning, minskar lagring och erbjuder oöverträffade återhämtningskapacitet i en och samma lösning.

Backup Exec 3600 Appliance erbjuder integrerad mjukvara och hårdvara för en enkel, komplett och kostnadseffektiv säkerhetskopiering- och återställningslösning.

Pass 2 – Mobila enheter

Symantec Mobile Device Management är en tillförlitlig plattform för hantering av mobila enheter som ger säker kontroll och utveckling av den mobila miljön.

Pass 3 – Övrigt

Under det sista passet ska vi bl.a. få en information om Symantecs krypteringslösningar, Encryption Software. Vi får även en inblick i Datacenter Security, säkerhetsplattformen för virtualiserade nätverk.

Kvällsaktivitet

För dig som har intresse och möjlighet så avslutas dagen med en trevlig kvällsaktivitet (mat + MODO:s hemmamatch). Observera att antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

Datum: 2014-03-06 Torsdag
Tid: 13.00-17.00
Plats: CoreIT Örnsköldsvik, vån 3

Anmälan är stängd