Office 365 byter namn till Microsoft 365

Nytt namn – Samma värde – Samma pris

Fr o m 21 april 2020 ändras produktnamnet för Office 365 till Microsoft 365. Ambitionen hos Microsoft är att fortsätta utveckla Microsoft 365 med alla de funktioner som finns i Office 365 men med fler appar och tjänster i sina prenumerationer.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du tillgång till alla dina Officeprogram direkt i din webbläsare vart du än går, oavsett var du är. I Microsoft 365 ingår de välbekanta programmen Word, Excel, Outlook och Powerpoint, Publisher, Access och OneNote. I tjänsten ingår även lagring och delning av filer i OneDrive, chat och distansmöten med Skype. Eftersom OneDrive är molnbaserat kan du nå och göra ändringar i dina filer via dator, surfplatta eller en smartphone.  Tack vare att Microsoft 365 är en prenumerationstjänst så har du alltid tillgång till de senaste versionerna av Office-programmen.

Har du redan Microsoft 365 och vill veta mer om säkerheten?

Boka en översyn av er nuvarande säkerhetsstatus för att kunna få konkreta råd på vad som kan eller bör göras ytterligare för att hålla ert M365 säkert.
E-post med Microsoft 365

Att använda e-post är nu enklare, stabilare och säkrare än någonsin. Din e-post, kalenderbokningar och kontaktinformation kan du läsa oavsett om du använder surfplatta, mobiltelefon eller dator. Det är ingen fara om du skulle tappa telefonen. Med Office 365 kan du fjärradera information på telefonen för att inte obehöriga ska komma över dina uppgifter.

Office 365 banner
Så här går det till

Första kontakt

Våra tekniker tar kontakt med dig för att ta reda på dina behov och tillsammans sätta upp en passande migreringsstrategi.

Före migreringen

Vi kontrollerar din nuvarande lösning och förbereder ditt Office365 abonnemang. Tid och datum för migrering bokas med dig.

Migreringen

Vi börjar arbeta med att flytta all data. E-posttjänsten pekas om till Office 365. Vi ser till att du alltid hålls uppdaterad på vart vi är i processen.

Konfiguration

Vi hjälper dig att konfigurera eller installera e-postklient på din lokala dator. Vi ser också till att dina mobila enheter fungerar som önskat.

Efter Migrering

Två dagar efter vi har flyttat all data kontaktar vi dig för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Uppföljning

Så snart vi är färdiga med flytten så passar vi på att utvalda nyckelpersoner får anpassad upplärning i Office 365 av våra tekniker.

Vill du veta mer om M365? Kontakta:

CoreIT Stefan Sondell