10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team!

CoreIT

CoreIT är ett dynamiskt och expansivt företag som har mycket på gång och vi behöver utöka vår personalstyrka ytterligare. Därför söker vi dig som är intresserad av utmaningar och vill utvecklas genom att arbeta i en kompetent grupp med spännande arbetsuppgifter.

För CoreIT är medarbetarna vår absolut viktigaste tillgång och det genomsyrar den dagliga verksamheten. Du kommer att arbeta i en miljö som tillåter individer att blomstra i en kreativ miljö samtidigt som att vi är ett starkt team tillsammans.

Hos CoreIT kommer du få trevliga kollegor och chefer som ger feedback och stöd i ett företag som är engagerad i sina anställdas välmående och utveckling. Att må bra både på arbetstid och på fritiden är något som alla tjänar på. På CoreIT hjälper vi varandra, stämningen är god och personliga egenskaper och mångfald uppskattas.

Lediga tjänster

Vi har inga lediga tjänster för tillfället men skicka gärna in en spontanansökan till jobba@coreit.se

ÖRNSKÖLDSVIK

STOCKHOLM

Arbeta och bo i Örnsköldsvik

Bo och leva

När det gäller boende så har Örnsköldsvik allt att erbjuda. Här kan du välja att bo i staden där det finns gott om nyproducerade fastigheter med fantastisk havsutsikt. Vill du hellre bo med närhet till hav och sjö, på landsbygden eller ett mysigt villaområde så behöver du ändå inte få längre restid till arbetet än 10-15 minuter. Utbudet av bostäder är stort och du får mycket för pengarna.

Det är enkelt att leva i Örnsköldsvik där det mesta finns inom räckhåll. Trots att Örnsköldsvik är en geografiskt stor kommun går det relativt fort och smidigt att förflytta sig i kommunen.

Naturen

Örnsköldsvik ingår i världsarvet Höga Kusten och har fantastiskt fina förutsättningar för friluftsliv, med en omväxlande natur och unik skärgård alldeles runt knuten. För tredje gången på bara sex år blev Örnsköldsvik utsedd till årets friluftskommun av Naturvårdsverket 2016.

Arbetsmarknad

Örnsköldsvik är en kommun med ett stort utbud av intressanta jobb i både högteknologisk exportindustri och tjänstesektorn. Människorna i kommunen är företagsamma och ser till att saker händer både i staden och på landsbygden.

Fakta Örnsköldsvik

Befolkning: 55 855
Yta: 8 428 km²
Kuststräcka: 7 mil
Antal företag i kommunen: ca 6 500
Avstånd till större orter:
Umeå 110 km
Härnösand 104 km
Sundsvall 155 km
Gävle 361 km

Läs mer om Örnsköldsvik:
www.jobbaochlev.se/
www.ornskoldsvik.se
www.inspiration.ornskoldsvik.se
www.ornskoldsvik.se/flyttahit

I Örnsköldsvik kan du bo mitt i staden med havet utanför fönstret.
Örnsköldsviks skärgård och många sjöar inbjuder till stor variation av vattenaktiviteter.
I och i nära anslutning till stadskärnan erbjuds rekreation och motion i många former.
Örnsköldsvik har utnämnts till Sveriges friluftskommun åren 2011, 2015 och 2016
Previous slide
Next slide