"Behöver ditt företag en fräsch, uppdaterad och modern webbplats? Snabbt och enkelt eller en mer avancerad lösning med kopplingar till andra system? Litet eller stort, vi bygger efter era behov."

Eva Lennartsdotter Åsander – Webb & Marknadsföring

Kontakta oss idag
Enkla proffsiga hemsidor med en lokal leverantör
"Under mina 23 år som företagare är det ett fåtal gånger där jag i en utveckling av företaget fått förslag där leverantören har fångat exakt vad jag vill ha och vår nya hemsida från CoreIT är en, mitt i prick! Helnöjd!"

Agnetha, Alenius Inc

Föregående bild
Nästa bild

Hemsida, webbplats eller företagssida?

Kärt barn har många namn, men vi tänker väl alla på företagets skyltfönster på nätet, med dess produkter, tjänster och kontaktuppgifter.

Vi på CoreIT har koll på det allt det grundläggande du behöver för att smidigt skaffa en snygg och informativ webbplats till ditt företag.

Kom igång snabbt och enkelt med ditt företags hemsida!

CoreIT hjälper dig med allt från att bygga upp din hemsida, köpa domäner, hantera e-postklienter och hantera DNS:er. Allt detta kan kännas krångligt till en början men var inte orolig, vi hjälper dig komma igång med din webbplats beroende på dina förutsättningar.

Vilka delar kan vi hjälpa dig med?

Vi skräddarsyr tjänsten för att passa dig och dina behov. Vi bygger din site i WordPress och du får en kort utbildning i hur hemsidan fungerar. Sedan kan du såklart välja hur stor del av din webbhantering du vill ta hand om själv och hur stor del du vill ta hjälp av oss. Det viktigaste för oss är att kunna underlätta din vardag så att du kan ägna dig åt din kärnverksamhet.

Ring, maila eller besök oss

Vi sätter oss gärna ned med dig för att se över din nuvarande eller nya webbplats som ANPASSAS utifrån ditt behov – Alltid NÄRA till hands och med KOSTNADSFRI SUPPORT.

Vi krånglar aldrig

Skulle du mot förmodan vilja byta webbleverantör i framtiden så kan ni såklart få med er era filer för en enkel flytt.

Välj och skräddarsy efter ditt behov