CoreIT förlänger partnerskapet med AIK Hockey

För tredje året i rad fortsätter CoreIT som partner till AIK Hockey. Sedan vårt första år har vi funnits med på matchtröjan och kommer även denna säsong att synas på spelarnas ryggar.

– Vi väljer att vara en partner för tredje året i rad till AIK Hockey för att vi ser möjligheterna och potentialen i både affärsnätverket och i klubben, berättar Fredrik Scherfors, säljansvarig CoreIT i Stockholm.

– AIK Hockey är väldigt måna om sina partners, tar den personliga tiden för varje partner att välkomnas in i affärsnätverket vilket har lett till många givande relationer och affärer, säger Filip Mårtensson, säljare CoreIT.

– Vi startade vårt samarbete med CoreIT, som för övrigt är en av huvudsponsorerna till Modo, för två säsonger sedan och det är mycket glädjande att de väljer att förlänga partnerskapet, berättar Anders Olson, VD AIK Hockey, och fortsätter:

– De har sina goda erfarenheter från partnerskapet med Modo att jämföra med, och förlängningen med oss är ett bra kvitto på att vi gör bra saker tillsammans med våra partners och att associationen med AIK Hockey värderas högt.

– Vi ser mycket fram emot kommande hockeysäsong och nätverksträffar, avslutar Fredrik Scherfors.

Läs även här >