Utökat samarbete med MODO Hockey

 

Vi på CoreIT har varit huvudpartner till MODO Hockey under de fem senaste säsongerna. “Vi är väldigt nöjda över samarbetet där vi tillsammans med CoreIT utvecklar och effektiviserar våra digitala lösningar och verksamhet”, kommenterar MODO Hockeys ekonomichef Jan Sjölund.

Vi har nyligen breddat vår verksamhet med telekomlösningar och är nu även en oberoende leverantör av telefoni- och växellösningar.

MODO Hockey har under åren vuxit till en helhetskund hos CoreIT och använder flertalet av våra tjänster som IT-drift, molntjänster och andra digitala lösningar. Nu har MODO Hockey även telekomtjänster från CoreIT i form av växellösning och mobilabonnemang m.m. från operatören Telavox efter att man gjorde en upphandling under våren.

“Vi är jätteglada att vi får förtroendet att fortsätta leverera nya och intressanta digitala helhetslösningar som gör att MODO Hockey kan fortsätta utveckla sitt erbjudande och ligga i framkant i hockeysverige”, kommenterar Per Eriksson, marknadsansvarig på CoreIT och fortsätter: “Trots annorlunda och turbulenta tider fortsätter vi att se långsiktigt på strategiska samarbeten. MODO Hockey är en viktig del av hela Örnsköldsvik och vi tror att samarbetet utvecklar kommunen, MODO Hockey och även bidrar till att CoreIT kan fortsätta växa.”

Se nyheten på MODO Hockeys hemsida >