Webinar: OneDrive

onedrive Varför börja använda OneDrive för företag?

Torsdag 28 februari bjuder CoreIT in till ett kostnadsfritt webinar för att du ska få se och höra fördelarna med att börja använda OneDrive!

En av de största fördelarna är att du alltid har åtkomst till dina dokument var du än är och med vilken enhet som helst. I dagens mobila arbetssätt är OneDrive för företag en av de viktiga byggstenarna.

Tillgänglighet är en annan fördel. Blir datorn stulen eller kraschar och du får en ny dator, räcker det med att du loggar in och aktiverar OneDrive med ditt konto så kommer du åt dina dokument igen.

Samarbete är en annan fördel, du kan dela filer eller mappar med kollegor eller externa partners (förutsatt att ditt företag godkänner) och tillåta att de antingen får redigera eller enbart läsa filerna.

Hur flyttar jag alla dokument från hemkatalogen vanligtvis kallad H: till OneDrive?

Vår erfarenhet är att både stora som små bolag vill undvika stopp i produktionen och att flytta filerna manuellt är fullt möjligt men är tidskrävande och i vissa fall även problematisk.

Därför har vi utarbetat en process för att flytta medarbetarens lokala hemkatalogen (H:) till OneDrive. Hela processen sker i bakgrunden och kräver inget agerande från medarbetaren.

Datum: Torsdag 28 februari 2019
Tid: 09.00-10.00
Webinaren är kostnadsfri 

Anmälan är stängd eftersom webinaren är genomförd.

Välkommen!