Webbutvecklare

Vi på CoreIT söker Webbutvecklare som vill vara med i vårt team. Oavsett om du är i början av din karriär eller om du har lång praktiskt erfarenhet så passa på att söka till oss.

Det här är en arbetsplats som präglas av härlig stämning, teamkänsla och möjligheter för varje enskild medarbetare att göra skillnad.

Du har ett genuint intresse av att utveckla dig själv men också att utveckla din omgivning, dela med dig av dom kunskaper som du besitter, är social samt öppen för nya idéer och arbetssätt. Vi ser att du tycker om att jobba i gränslandet mellan kund, lösning, teknik och verksamhet. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan hantera flera ärenden och processer samtidigt. Då besök på våra kunders kontor kan förekomma krävs körkort och egen bil. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och behärska engelska i tal och skrift.

Du bör ha erfarenhet eller kunskap om:

  • WordPress- serverdrift, Plugins och anpassningar
  • DNS, registerhantering
  • WordPress- innehållshantering
  • PHP webbutveckling
  • Html, css, JavaScript
  • Design, text, grafik
  • SEO
  • Sociala medier

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:

Magnus Lundin, chef Systemutveckling, 0660-729 14, magnus.ludin@coreit.se
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71, carola.johansson@coreit.se
Tobias Stenberg, Arbetsplatsombud, 0660-729 55, tobias.stenberg@coreit.se