Seminarium med Kaspersky och Clavister 25, 26 febr

Motverka externa IT-hot med Kaspersky och Clavister

Välkommen till ett intressant seminarium kring hur du skyddar dig mot externa IT-hot och vilka lösningar som finns för att motverka problemen.

Kaspersky visar hur man kan angripa problemet med DDoS (Distributed Denial of Service) som är samordnade attacker mot internetbaserade tjänster. Du får också se hur Kasperskys produkt Light Agent skyddar mot skadlig kod (MalWare) i virtuella enheter.

Clavister kommer bland annat att berätta om ”Smart Cities” som är en lösning för att skapa säkra trådlösa nätverk samt även om outsourcing av IT-tjänster ur ett säkerhetsperspektiv.

Dagens agenda

Vi delar upp eftermiddagen i två pass där vi kommer att få en bra genomgång av de hot vi ställs inför och vad man kan göra för att angripa problemen.

Kl 13.00-14.30

DDoS är ett säkerhetshot som ökar och även mindre webbplatser angrips. Kaspersky visar hur DDoS Protection angriper problemet.

Vi går även igenom hur Light Agent skyddar mot MalWare på virtuella enheter.

kl 14.30-15.00

Fika och bensträckare

Kl 15.00-16.30

Clavister berättar om trender och heta snackisar i nätverkssäkerhetsbranschen och visar vad Smart Cities gör för att skapa säkra trådlösa nätverk.

Vi får också se deras nya rapporteringsverktyg som ger administratörer och ledning en klar bild över vad som händer i det egna nätverket

 

Så kan CoreIT hjälpa dig vidare

Samtala mer med CoreIT utifrån ditt företags behov och förutsättningar efter seminariet. CoreIT hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar för din verksamhet.

 

Timrå 25 februari

Dag: Onsdagen den 25 februari
Tid: 13.00-16.30
Plats: Söråkers Herrgård i Timrå
Anmälan: Anmälan stängd

Örnsköldsvik 26 februari

Dag: Torsdagen den 22 januari
Tid: 13.00-16.30
Plats: CoreIT, Hörneborgsvägen 11 (AKZO-huset), vån 3
Anmälan: Anmälan stängd
Övrigt: Vi avslutar med en trevlig kvällsaktivitet (mat + Modo hemmamatch) för de som har möjlighet. Observera att antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

 

Varmt välkommen!