Säljansvarig Stockholm

Om företaget:

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster som infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. Företagets uppdrag är att hjälpa kunden att bli mer effektiv inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. CoreITs system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt om i hela världen. CoreIT har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik men har även lokalkontor i Stockholm och Härnösand.

Om rollen:

I led med företagets expansion söker vi en säljansvarig till Stockholm med placering på kontoret i Solna. Du arbetar med nya och befintliga kunder där fokus är nyförsäljning av infrastukturteknik, molntjänster, drift och support. Du äger ansvar för hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. CoreIT arbetar både med privata företag och inom offentlig sektor och har främst kunder inom industri, handel samt tjänstebranschen.

Som säljansvarig hos CoreIT arbetar du med att utforma och erbjuda lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens krav och expertis. Du får möjliget att sätta din egen prägel på rollen och ditt arbete.

Vi söker:

Vi ser att du har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT eller telecombranschen. För att trivas i rollen har du ett stort eget driv, är relationsorienterad, affärsmässig och tycker om att arbeta resultatorienterat och självständigt i ditt arbete. Du har en positiv energi, är prestigelös och sprider glädje till kollegor såväl som professionalism till kunder. Du har utöver det en god kommunikativ förmåga och trivs i sociala situationer. Du hanterar svenska mycket väl i tal och skrift samt har goda språkkunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Erbjudande:

Du erbjuds en flexibel roll i ett företag som befinner sig i en stark expansionsfas och där du får möjlighet att vara med och bygga och sätta en prägel på kontoret i Stockholm. Du kommer få arbeta nära tillsammans med tekniska specialister och intressanta företagskunder. Det finns goda utvecklingsmöjligheter internt, goda personalförmåner och god gemenskap bland kollegorna. För rollen tillämpas marknadsmässig fast lön/bonus, tjänstepension enligt ITP och friskvårdsbidrag.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar CoreIT med Salesgroup.
Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00.

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.