Projektledare

CoreIT växer med fler nöjda kunder samt att våra åtaganden hos våra befintliga kunder ökar.
Vi söker nu en Projektledare till vår Infrastrukturavdelning.

Som projektledare har du ett övergripande ansvar över att driva leveransprojekt inom IT. Du engagerar dig i projekten från tidigt stadium och tar sedan fullt ansvar från tidsplan, slutleverans till uppföljning. Du leder och fördelar det dagliga arbetet tillsammans med konsultcheferna och övriga projektmedlemmar. Koordinerar, informerar och samarbetar med våra kunder, säljare, tekniker och externa leverantörer.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av teknisk projektledning. IT-teknisk kunskap och intresse är meriterande. Som person är du drivande och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du är en god organisatör och skicklig på att hålla i flera spår samtidigt. Att vara kommunikativ, en bra lagspelare och hög servicekänsla ser vi som en förutsättning.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.
B-körkort

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.
CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:

Jörgen Nilsson, konsultchef, 0660-729 23
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Fredrik Seidevall, Arbetsplatsombud, 0660-729 62