Projektledare

CoreIT växer med fler nöjda kunder samt att våra åtaganden hos våra befintliga kunder ökar. Vi söker därför nu en IT- projektledare till vår Infrastrukturavdelning.

I din roll som IT-projektledare ansvarar du för CoreIT´s leveranser ut mot kund där du oftast är med i hela genomförandeprocessen. Du arbetar nära kund och ansvarar för att uppdraget levereras inom rätt tid, med rätt kvalité och inom budget. Du är därför en naturlig länk mellan kund och infrastukturteamet och trivs med att vara spindeln i nätet och när det händer mycket runt omkring dig.

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

Några arbetsuppgifter

  • Leda Implementationsprojektet för ny kund, projekt på befintlig kund, Interna projekt
  • Operativt leda teamet i det dagliga arbetet och säkerställa att leverans sker inom givna ramar
  • Skapa goda relationer med kund, beställare, projektgrupp och styrgrupp genom att vara lyhörd för kundens behov samt ta ansvar för affärsrelationen med kund
  • Rapportera tidestimat samt följa upp utvecklingsaktiviteter och se till att nå deadline med kvalitet tillsammans med teamet
  • Dokumentation under projektets gång
  • Säkerställa god överlämning av projektet till verksamheten
  • Utveckla CoreIT:s projektmodell tillsammans med dina kollegor i projektkontoret

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta i en komplex IT-infrastruktur. Erfarenhet av att du både har arbetat som tekniker och har dokumenterad erfarenhet av projektledning är centralt och ett krav för tjänsten.

Som person är du drivande och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du är en god organisatör och skicklig på att hålla i flera spår samtidigt. Att vara kommunikativ, en bra lagspelare och hög servicekänsla ser vi som en förutsättning.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.
B-körkort

CoreIT är ett IT-innovationsbolag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.
CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider, schema dagtid/kvällstid.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan i dag!

Vid frågor om tjänsten eller om CoreIT:
David Ianello, Kontorschef, 08-121 599 90
Carola Johansson, HR ansvarig, 08-121 599 90

Dela inlägget