Kompetensdag 5

Dag 5 – den 3:e mars

Symantec


Säkerhetsskola

Gårdagens jakt på berömmelse har bytts ut mot mindre och riktade attacker med avsikt att tjäna pengar. Under 2010 upptäcktes fler än 245 miljoner infektionsförsök i månaden där över 90% försökte stjäla konfidentiell information. Vi inleder dagen med en säkerhetsskola där vi, på ett okomplicerat och pedagogiskt sätt, berättar om dagens hotbild. Vi ger er en översikt av var ett nätverk är som mest sårbart samt hur företaget på bästa sätt kan skydda sig.

Symantec Altiris
Symantecs Altiris-plattform har tagit ett stort steg i och med version 7. Vi visar på den nya management konsolen där man får en bra överblick över sina datorer, installerade programvaror, inventeringsinformation samt även möjlighet att följa upp sina licenser.

Nyheter från Symantec
Under detta pass tar vi upp de mest relevanta nyheterna från Symantec avseende backup och antivirusprodukterna.

Hantering av mobila enheter
Utvecklingen går snabbt framåt och mer och mer av företagens information finns nu tillgänglig via mobila enheter. Samtidigt skaffar fler och fler användare mobila enheter som kopplas in i nätverket. Under detta pass går vi igenom hur man som företag kan säkerställa att informationen inte kommer i orätta händer.

Kvällsaktivitet
För de som har intresse och möjlighet så avslutas dagen med trevlig kvällsaktivitet (mat + MODO:s hemmamatch).
Observera att antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

Datum: 2011-03-03   Torsdag
Tid: 13.00-17.00
Plats: CoreIT Örnsköldsvik, vån 3

Din anmälan vill vi ha till
kompetensdagar@coreit.se
eller via telefon 0660-729 11.

Hitta hit