Kaspersky bäst i test

CoreIT är glada att se att den lösning vi förordar vinner tester då “PC för alla” utnämner Kaspersky Internet Security 2010 till vinnare.

Kaspersky Internet Security 
 
I ett stort test av antivirusprogram i datortidningen PC för Alla utnämns Kaspersky Internet Security 2010 till vinnare. Programmet får utmärkelsen “Bäst i test!” tack vare bland annat programmets snabbhet och mängder av smarta funktioner.
I nummer 1 2010 av PC för Alla testar tidningen åtta av de mest använda säkerhetspaketen i Sverige. Kaspersky Internet Security 2010 beskrivs som ett ambitiöst säkerhetspaket med många smarta funktioner, förutom vanligt skydd mot virus, trojaner och nätfiske.

Kaspersky utnämndes till “Bäst i test!” och vann över Symantec Norton Internet Security 2010, Eset Smart Security 4, F-Secure Internet Security 2010, McAfee Internet Security 2010, Panda Global Protection 2010, Trend Micro Internet Security 2010 och Avast Antivirus 4.8.

PC för Alla konstaterar att Kaspersky Internet Security 2010 har den högsta detekteringsgraden bland de testade programmen. Det var även bland de snabbaste lösningarna för full virussökning på datorn. De flesta andra programmen behövde dubbelt så lång tid. Testresultaten visar även att Kaspersky Internet Security 2010, tillsammans med ett annat program, har lägst prestandasänkning med endast två procent. 
 

CoreIT ser detta som ytterst positivt då vi rekommenderar Kasperskys produkter för våra företagskunder. Det är allmänt känt att
antivirusleverantörerna använder sina hemma-produkter som test för lösningar även för företagen.

I och med denna utmärkelse kan vi vara trygga i att Kaspersky även ligger i framkant för de produkter som vi implementerar för våra företagskunder.