CoreIT webbutvecklar

Vår webbutveckling utökas i det tysta…

Vi har allt, från liten till stor.

Vår webbutveckling

Inom CoreIT finns ett antal verksamhetsområden som alla är riktigt lyckosamma. Ett av dessa, vår webbinriktning, har levt i det tysta under en lång tid men utvecklats enligt äkta Nolaskogsanda, dvs varit lyckosam och utvecklats och varit framgångsrik i det dagliga…

Vi hjälper ett stort antal företag att synas och att enkelt kunna uppdatera sina webbar själva. Detta sker för oss löpande utan stora kostnader för kund eller långa beslutsvägar.

CoreIT stöttar sina kunder med det mesta inom webb. Informationshantering, sökmotoroptimering, bildhantering och design.
Även teknologier som t.ex. hur prestentationer via video kan hanteras, vad som gäller kring t ex Twitter, Facebook o.s.v.

Aktuell satsning

Vi gör nu en satsning med att närma oss fler företag på orten i syfte att visa vad vi kan. Det vi vill visa på är att du, genom CoreIT, får en lokal seriös partner som brinner för ditt företags framgång på webben, att du får en enkelhet vid uppdatering samt en lokal och nära hantering vid all form av support.

Kort sagt, vi vill visa på att CoreIT bör vara ditt självklara alternativ oavsett om det gäller en enkel webbsida eller en komplex
webbshop.

Tveka inte att kontakta oss oavsett vad ni som företag vill åstadkomma på internet!

CoreCMS