Erfaren Webb/SEO-konsult

Vill du vara en värdefull del av vårt engagerade och ambitiösa team inom webbutveckling? Vi söker just dig som har erfarenhet och kunskap inom sökmotoroptimering för att skapa mervärde åt våra kunder. Hos oss kommer du att spela en central roll och ha möjlighet att arbeta nära våra kunder, bli utmanad av spännande projekt och låta nya tankar och idéer inspirera dig. Vi erbjuder en stimulerande miljö för både professionell och personlig utveckling där du kan växa tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen behöver du ha flera års erfarenhet inom följande områden:

  • Sökmotoroptimering 
  • Framställning av content, huvudsakligen i form av text till webb och sociala medier
  • Annonsering i bl.a. Google Ads, Linkedin, Meta Business 
  • Google Analytics och spårning mot uppsatta mål
  • Marknadsföring på sociala medier 

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

Vi uppskattar även om du har erfarenhet inom:

  • WordPress
  • Kunskaper i Adobe programmen Photoshop, Illustrator
  • Framställning av grafiskt material

Vi söker en entusiastisk och självgående individ med positiv energi och drivkraft. Du bör vara intresserad av att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och trenderna inom sökmotoroptimering och annonsering. Dina kommunikationsfärdigheter, både i tal och skrift, är viktiga för oss och du bör trivas med att arbeta i team. Att vara lyhörd för kundernas behov och sträva efter att skapa kundnöjdhet är av stor betydelse för oss. Självklart är du också resultatorienterad och har fokus på att nå uppsatta mål.

Om CoreIT och tjänsten

CoreIT är ett IT-innovationsbolag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet.

Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift, och har ett B-körkort. Vi erbjuder en individuell lön samt arbetstider mellan 8–17.  
Placeringsort: Örnsköldsvik eller enligt överenskommelse.

Om du är intresserad av att ta del av denna spännande möjlighet, skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till jobba@coreit.se redan idag!

Har du frågor om tjänsten eller om CoreIT är du välkommen att kontakta oss:

Patrik Johansson, Chef Systemutveckling, 0660-729 60 
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Daniel Sellstedt, Unionen, 0660-729 54

Dela inlägget