CoreIT bygger SharePoint-intranät till MODO Hockey

CoreIT har sedan i våras levererat IT-drift till MODO Hockey och Arenabolaget och har då också fått ansvaret att hjälpa dem med att bygga upp ett intranät med dokumenthantering, intern planering och information för de olika avdelningarna

SharePoint Intranätlösningar

Vi har sett en markant ökning av intresset för SharePoint-lösningar för små och medelstora företag. Detta då SharePoint i de senaste versionerna har förenklat hanteringen och minskat uppstartskostnaderna” säger Per Eriksson, Systemutvecklingssäljare på CoreIT och kundansvarig för MODO Hockey.
SharePoint ger stora möjligheter att på ett enkelt och billigt sätt sprida gemensam information, nyckeltal, hålla koll på aktiviteter, kalendrar och dokument, både på företagsnivå och avdelningsnivå.

CoreIT bygger sätter upp SharePoint-miljöer, konfigurerar och utbildar. Då funktioner i SharePoint behöver anpassas bygger CoreITs systemutvecklare skräddarsydda tilläggsfunktioner. Kontakta Per Eriksson för mer information om SharePointlösningar sin passar ditt företag.