Systemutvecklare till Örnsköldsvik och Solna

Har du en passion för systemutveckling och en stark vilja att skapa förstklassiga systemlösningar? CoreIT söker nu en ny kollega till sitt team.

Vi söker dig som…

…… håller dig uppdaterad om nyheter och trender inom området. Vi tror att du är en uppskattad kollega som tycker om att jobba i team och har en härlig energi med eget driv. Du är en kreativ och resultatinriktad programmerare och med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hittar du nya sätt att hantera olika problem på. Erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling är självklart för dig.

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

Vi söker dig med

  • 3–5 års erfarenhet av Microsoft.NET, C#, ASP.NET
  • utbildning inom området eller motsvarande kompetens från arbete
  • kunskap inom front- och/eller backendutveckling framför allt inom webb-/app-utveckling
  • insikt i några områden som Javascript framework (Angular, Vue), Databaser (SQL Server), M365, som exempel.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Vad CoreIT erbjuder dig

Du kommer fort att märka att CoreIT är ett företag som värnar om sina medarbetare. Det råder en varm stämning med engagerade medarbetare. Vi är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastruktur, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Som Systemutvecklare kommer du att ingå i ett sammansvetsat och motiverande team. Här har du löpande kontakt med dina kollegor och har möjlighet att bolla tankar och idéer. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8–17

Väcktes ditt intresse? Härligt!
Då tycker vi att du att ska skicka in din ansökan med CV snarast till jobba@coreit.se.

Vid frågor om tjänsten eller om CoreIT:
Marita Lindberg, Chef Systemutveckling, 0660-729 51
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71