Systemutvecklare .net

Har du en passion för systemutveckling och en stark vilja att skapa förstklassiga systemlösningar? CoreIT söker nu en systemutvecklare till sitt team i Örnsköldsvik.

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med intressanta och kommande projekt som applikationsprogrammering, dataintegration, webserviceutveckling och dynamiska gränssnitt för att skapa personifierade användargränssnitt, kundintegrationer och interna systemlösningar.

Vi söker en skicklig Systemutvecklare

  • Du har gedigen erfarenhet av Microsoft.NET, C#, ASP.NET
  • Du har utbildning inom området eller motsvarande kompetens genom erfarenhet
  • Du arbetar idag med liknande arbetsuppgifter inom front- och eller backend-utveckling
  • Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

 

Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team. Du är positiv och finner ditt driv genom att arbeta med människor, teknik och affärer. Det är viktigt för dig att arbeta efter uppsatta mål och resultatinriktat. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen genom hela processen. Med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hittar du nya sätt att hantera olika problem på och du är inte främmande för att vara en kunskapsresurs för andra.

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:

Marita Lindberg, Konsultchef Systemutveckling, 070-318 78 18, marita.lindberg@coreit.se
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71, carola.johansson@coreit.se
Fredrik Seidevall, Arbetsplatsombud, 0660-729 62, fredrik.seidevall@coreit.se