Säljare

Vi behöver än en gång fylla på vårt härliga säljteam med ytterligare en resurs, så nu söker vi en IT säljare/kundansvarig till vårt kontor i Örnsköldsvik.

Vi söker en erfaren säljare med fokus på att såväl förvalta våra befintliga kunder som att utöka kundbasen ytterligare. Med driv och passion för försäljning och kundvård säkerställer du att vi når våra gemensamma mål.

Du kommer in i ett team med bra driv och stort engagemang för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att fokuserat bearbeta nya och befintliga kunder.

Exempel på ansvarsområden:

  • att bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar
  • att arbeta med egen försäljning (både komplex försäljning av projekt samt försäljning av mindre uppdrag)
  • att vara en god representant och ambassadör för CoreIT hos dina kunder och marknaden i övrigt

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

Detta söker vi:

Du är affärsmässig och social med ett stort intresse för våra kunders situation. Vi önskar att du har flera års dokumenterad erfarenhet av försäljning inom IT-infrastruktur och/eller systemutveckling och systemintegration.
Ett plus om du har stor kunskap om en eller flera kundgrupper/branscher och deras speciella behov inom IT-området och har ett brett kontaktnät inom vår region.
Du bör ha en god ekonomisk förståelse samt vara en analytisk problemlösare. Då vi finns till för våra kunder är det viktigt att vara proaktiv och förändringsbenägen för att vid varje givet tillfälle kunna ta fram den bästa lösningen.
Givetvis bör du vara strukturerad, självgående och ha ett driv i att ständigt utvecklas, detta genom att följa trender inom området och tar till dig nya lösningar och koncept snabbt.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Grundläggande engelska i tal och skrift.
Körkort och egen bil är ett krav

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8–17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT:
Jim Rönnlund, Säljchef, 0660–729 29
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Robin Elfving, Unionen, 0660-729 57