Riskera inte ditt varumärke med en osäker webbplats

30 000 nya webbplatser blir hackade varje dag. Man räknar med 90 000 attacker per minut och Google svartlistar varje vecka över 70 000 webbplatser infekterade av malware. FBI rapporterade att antal fall med kriminella handlingar på nätet, s.k. Cybercrime, ökade med 300% under 2020.

 


Skydd mot dataintrång

Hur säker är min webbplats?

Hos CoreIT ligger din webbplats på ett säkert webbhotell, men du behöver själv säkerhetsuppdatera din webb, för att förhindra att teman och plugin inte har säkerhetsrisker. Detta bör göras återkommande varje månad då nya hot ständigt dyker upp.

 


Vi kan hjälpa dig

För dig som inte vill göra jobbet erbjuder vi en daglig backup, månatlig säkerhetsuppdatering med rapport varje kvartal över hur din webb mår och presterar, drifttid och prestanda, samt enkel information om brutna länkar, bevakning av nyckelord och analyser m.m. Du får en enkel överblick av de åtgärder som utförts på din webb.

När en webbplats inte är uppdaterad och sedan attackeras kan det bli många timmar av löpande kostnad innan den är återställd.

Fem tips för en säker webbplats

  • Håll din webb uppdaterad och säker
  • Använd ett bra lösenord. 123456 tar mindre än en sekund att knäcka
  • Godkänt SSL Säkerhetscertifikat
  • Använd ett Säkerhetsplugin, t.ex. Wordfence
  • Säkert webbhotell. Hos CoreIT ligger din webb i en säker driftmiljö.


Jag är intresserad av att få hjälp med säkerheten på min hemsida

Visste du att under sista kvartalet 2020 så visade 80 % av alla Phishingattacker med https upp ett gratis säkerhetscertifikat av Lets Encrypt?