Ny webb – nytt verktyg

CoreIT publicerar sin hemsida med ny design och nu byggd med det egna verktyget CoreCMS och blir därmed den 200:e sajten i systemet.

Äntligen har CoreIT omarbetat sin webb och fört över allt historiskt data till CoreCMS och skapat en ny ren och fräsch design.

SEO – Enkelhet – Skalbarhet

Flytten innebär att CoreIT enklare kan underhålla informationen, sidan blir sökmotoranpassad med de inbyggda funktionerna för SEO och man har större möjligheter att utveckla hemsidan framöver.

Responsivitet – Mobilanpassning

Med CoreCMS är sidan nu s.k. “responsiv”, vilket innebär att den anpassar text och bilder till webbläsarens storlek. Detta gör att den annvänder hela utrymmet oavsett om du surfar på en stor skärm, surfplatta, tv eller mobil. Prova ändra storlek på webbläsarens fönster.

Även en specifik mobilanpassad design finns på m.coreit.se. Denna uppdateras automatiskt med samma information som i originaldesignen och innebär alltså inget extra arbete för underhållet av hemsidan.

Läs mer om CoreCMS om du är intresserad av en webbplats i en modern, sökmotoroptimerad miljö med lokal kunskap och support.

CoreCMS – Webbpublicering