Konsultchef

CoreIT växer med fler nöjda kunder samt att våra åtaganden hos våra befintliga kunder ökar och vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en konsultchef. På CoreIT ser vi våra konsulter som våra viktigaste medarbetare, vi lägger stor vikt vid laget, utveckling och engagemang.

CoreIT arbetar för att hjälpa kunden att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. Vi är specialiserade inom bland annat molntjänster, hosting och systemutveckling samt nätverk/kommunikation. Vi har kontor i Örnsköldsvik, Härnösand och Stockholm.

Rollen kräver att du är kreativ, strukturerad och tar egna initiativ. För oss är din personlighet viktig vilket innebär att egenskaper som driv, engagemang och lyhördhet är viktiga. Det är meriterande med erfarenhet från IT-branschen, och att du har arbetat nära sälj och affären/kunderna.

Som konsultchef leder du och har fullt personalansvar för ett kompetent team med cirka 10 st. konsulter. Du kommer även att arbeta operativt i den dagliga verksamheten. I rollen ansvarar du för teamets leverans av konsulttjänster och kundprojekt utförs enligt uppsatta mål för kvalitet, debiteringsgrad och lönsamhet. Ett stort fokus i rollen är såklart att genom ett förtroendeingivande ledarskap coacha och utveckla dina konsulter i gruppen. Du arbetar nära i en konsultledningsgrupp med två av våra andra duktiga konsultchefer som leder varsitt team.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8–17.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:

Jörgen Nilsson, konsultchef, 0660-729 23
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Tobias Stenberg, Arbetsplatsombud, 0660-729 55