Glädjande för oss är att vi fyller på med fler kunder samt utökar våra åtaganden hos våra befintliga kunder.
Därmed har vi nu behov av att fylla på med resurser till vårt team!

Tekniker - Drift och Hosting

Vi söker dig som är en specialist på drift/support av Windows Server-system.

Du har goda kunskaper och erfarenhet gällande Drift/support av Windows Servrar, gärna erfarenhet av kommunikation, LAN/WAN i olika former. Du arbetar i dag med drift/support i en komplex IT-infrastruktur. Du är en självgående, initiativrik och social person med sinne för affärer och kundvård.

Det är ett plus om du har fördjupade kunskaper i t.ex. Windows servrar, fjärrapplikationer, virtualisering (VMware och/eller Hyper-V) eller produkter som Altiris och Citrix XenApp, har erfarenheter kring uppsättning av integrationer mot t ex MS Azure, Amazon, Google eller andra molntjänster.

Kvalifikationer

Minst 3 år dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Windows server system i en komplex IT-infrastruktur eller minst 3 år dokumenterad erfarenhet av molntjänstintegrationer.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Körkort, behörighet B.

Placeringsort, Örnsköldsvik

CoreIT erbjuder

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur. Verksam i Örnsköldsvik och Västernorrland med kunder både lokalt och internationellt. Hos oss råder högt i tak och vi har som målsättning att vara öppna och flexibla. Våra medarbetare skall kunna påverka sin vardag genom delaktighet och förankring.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår infrastrukturgrupp övriga konsulter och säljare. Vi har otroligt kul tillsammans och delar på framgångar och motgångar. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt grymma team!

Individuell, fast lön
Arbetstider, 08-17

Skicka ansökan med personligt brev och CV till jobba@coreit.se
(Skriv i rubrikraden vilken av tjänsterna du söker, ex. ansökan Senior infrastrukturkonsult)

För frågor om Tjänsterna, CoreIT eller om Örnsköldsvik:
Jörgen Nilsson, jorgen.nilsson@coreit.se

Arbetsplatsombud: Tobias Stenberg, tobias.stenberg@coreit.se

CoreIT - Din lokala IT-partner