IT konsult Solna

CoreIT växer med fler nöjda kunder samt att våra åtaganden hos våra befintliga kunder ökar. Därför söker vi nu flera IT konsulter till vårt kontor i Solna.

Vi söker lösningsorienterade teknikkonsulter som kan axla ansvar för uppdrag hos våra kunder likväl som att arbeta inom företaget. Du kommer att ha en variationsrik vardag med en rådgivande roll och faktiskt ansvar.

Vi förväntar oss att du är prestigelös, seriös, nyfiken och har förmågan att snabbt sätta sig in i nya system och nya tekniker. Du har ett starkt kundfokus och ger alltid professionell service.
Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem.

Du behöver ha kompetens inom några av nedanstående områden:

  • Windows Server och klienter
  • Active Directory
  • Microsoft Retail POS/Dynamics AX
  • Citrix
  • Azure, Intune och Autopilot
  • Goda kunskaper ITIL, gärna certifierad inom ITIL Foundation

Som person är du positiv, social och har lätt att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och kan hantera flera ärenden och processer samtidigt. Resor mellan kunders olika kontor kan förekomma och det är meriterande om du har körkort och egen bil. 

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet.

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:

Magnus Andersson, konsultchef, 070-228 87 65

Carola Johansson, HR ansvarig, 070-668 83 78

Fredrik Seidevall, Arbetsplatsombud, 073-029 27 30

CoreIT - Din lokala IT-partner