IT-Säljare

Glädjande för oss är att vi fyller på med fler kunder samt utökar våra åtaganden hos våra befintliga kunder.
Därmed har vi nu behov av att fylla på med resurser till vårt härliga säljteam!

Vi söker en erfaren säljare med fokus på att såväl förvalta våra befintliga kunder som att utöka kundbasen ytterligare. Du kommer att vara en nyckelperson för att skapa den tillväxt vi ser framför oss. Med driv och passion för försäljning och kundvård säkerställer du att vi når våra gemensamma mål.

Du kommer in i ett team med bra driv och stort engagemang för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att fokuserat bearbeta nya och befintliga kunder.
Exempel på ansvarsområden:

  • att bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar
  • att arbeta med egen försäljning (både komplex försäljning av projekt samt försäljning av mindre uppdrag)
  • att medverka eller ansvara för lansering av nya tjänster och koncept på marknaden
  • att vara en god representant och ambassadör för CoreIT hos dina kunder och marknaden i övrigt

Kvalifikationer

Du är affärsmässig och social med ett stort intresse för våra kunders situation. Vi önskar att du har flera års dokumenterad erfarenhet av försäljning inom IT-infrastruktur och/eller systemutveckling och systemintegration.

Ett plus om du har stor kunskap om en eller flera kundgrupper/branscher och deras speciella behov inom IT-området och har ett brett kontaktnät inom vår region.

Du bör ha en god ekonomisk förståelse samt vara en analytisk problemlösare. Då vi finns till för våra kunder är det viktigt att vara proaktiv och förändringsbenägen för att vid varje givet tillfälle kunna ta fram den bästa lösningen.

Givetvis bör du vara strukturerad, självgående och ha ett driv i att ständigt utvecklas, detta genom att följa trender inom området och tar till dig nya lösningar och koncept snabbt

CoreIT erbjuder

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur. Verksam i Örnsköldsvik och Västernorrland med kunder både lokalt och internationellt. Hos oss råder högt i tak och vi har som målsättning att vara öppna och flexibla. Våra medarbetare skall kunna påverka sin vardag genom delaktighet och förankring.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår infrastrukturgrupp övriga konsulter och säljare. Vi har otroligt kul tillsammans och delar på framgångar och motgångar. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt grymma team!

Individuell, fast lön
Arbetstider, 08-17

Skicka ansökan med personligt brev och CV till jobba@coreit.se
(Skriv i rubrikraden vilken av tjänsterna du söker, ex. ansökan Senior infrastrukturkonsult)

För frågor om Tjänsterna, CoreIT eller om Örnsköldsvik:
Jim Rönnlund, jim.ronnlund@coreit.se

Arbetsplatsombud: Tobias Stenberg, tobias.stenberg@coreit.se