Driftspecialist

Vi på CoreIT ser ett ökat behov till våra kunder inom IT-drift och söker nu dig som vill arbeta hos oss som Driftspecialist!
I rollen som Driftspecialist får du möjlighet att arbeta på ett spännande bolag med stark tillväxt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper och minst tre års dokumenterad erfarenhet gällande Drift/Support av Windows Servrar, gärna erfarenhet av kommunikation, LAN/WAN i olika former. Det är ett plus om du har fördjupande kunskaper i t.ex. Windows servrar, fjärrapplikationer, virtualisering (VMware och /eller Hyper-V) eller produkter som Altris och CitrixXenApp, har erfarenhet av integrationer mot t.ex. MS Azure, Amazon, Google eller andra molntjänster. Rollen är bred och det förväntas att du är prestigelös, seriös, nyfiken och har förmågan att snabbt sätta sig in i nya system och nya tekniker. Du har ett strakt kundfokus och ger alltid professionell service. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Som person är du positiv, social och har lätt att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och kan hantera flera ärenden och processer samtidigt.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.
B-körkort

Om CoreIT

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.
CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:

Jörgen Nilsson, konsultchef, 0660-729 23
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Fredrik Seidevall, Arbetsplatsombud, 0660-729 62