CoreIT söker en Webbtekniker

Till denna tjänst söker vi dig som vill bli en viktig del av vårt team på vår systemutvecklingsavdelning.

Som webbtekniker kommer du att ingå i ett sammansvetsat och motiverande team. Här har du löpande kontakt med dina kollegor och har möjlighet att bolla tankar och idéer. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Du behöver ha kompetens inom:

  • WordPress och utveckling av plugins
  • Sharepoint (onprem, Online)
  • Programmering i PHP och ramverk som Microsoft.NET, C#, ASP.NET
  • Webservices/API-lösningar
  • MySQL, andra databashanterare är meriterande
  • Domän-, DNS- och Certifikathantering

 

Vi värdesätter om du har kunskaper inom SEO och Adwords.

Vi söker dig som

Håller dig uppdaterad om nyheter och trender inom området. Vi tror att du är en uppskattad kollega som tycker om att jobba i team och har en härlig energi med eget driv. Du trivs i ett högt tempo och kan hantera flera ärenden och processer samtidigt. I ditt arbete är du initiativrik men samtidigt lyhörd för kundens önskemål och förutsättningar. Du är generellt duktig på att programmera och att jobba strukturerat i projekt.

Om CoreIT

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.
B-körkort

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Väcktes ditt intresse? Härligt! Då tycker vi att du att ska skicka in din ansökan med CV till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten:
Marita Lindberg, Chef Systemutveckling, 0660-729 51
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Robin Elfving, Unionen, 0660-729 57