Chef till vår System­utvecklingsavdelning

Vi söker dig som…

… har en positiv grundinställning samt är drivande och trygg i ditt ledarskap. Ledarskapet är viktigt och vi ser att du har en god förmåga att kunna skapa engagemang och delaktighet i gruppen. Du har en teknisk förståelse gärna tillsammans med relevant ledarskapsutbildning eller erfarenhet. Vår Systemutvecklingsavdelning innefattar medarbetare som arbetar både med Webbutveckling/design, programmering och applikationsutveckling.

Ditt uppdrag

Din roll kräver en god kommunikativ förmåga då kundkontakter är en del av vardagen tillsammans med vår säljavdelning. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser att du har arbetat med digitalisering och förstår processerna i ett företag och har ett genuint intresse för ledarskap och förändringsledning. Du rapporterar till VD och i ditt uppdrag har du personalansvar för ca 14 medarbetare, du ingår i företagets ledningsgrupp.

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

Vad erbjuder CoreIT dig

Vi är ett IT-innovationsbolag specialiserat på tjänster inom infrastruktur, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Som chef för Systemutveckling kommer du att ingå i ett sammansvetsat och motiverande team. Här har du löpande kontakt med dina kollegor och har möjlighet att bolla tankar och idéer. Allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Du kommer fort att märka att CoreIT är ett företag som värnar om sina medarbetare.
Det råder en varm stämning med engagerade medarbetare.

Dessutom får du:

  • Genomtänkt och ingående introduktion
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensbonus
  • Kompetensutveckling och utbildning
  • Kick-off, fester och AfterWork
  • CoreIT kläder
  • Frukt för att hålla energin på topp
  • Kreativa och prestigelösa medarbetare

Utöver detta får du ett fler fina förmåner som vi gärna berättar mer om när vi ses!

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Väcktes ditt intresse? Härligt!
Då tycker vi att du att ska skicka in din ansökan med CV snarast till jobba@coreit.se.

Vid frågor om tjänsten eller om CoreIT:
Åke Holmberg, VD
0660-729 31, ake.holmberg@coreit.se

Carola Johansson, HR ansvarig
0660-729 71, carola.johansson@coreit.se

Daniel Sellstedt, Unionen
0660-729 54, daniel.sellstedt@coreit.se

CoreIT ornskoldsvik 20210420 8 scaled

Dela inlägget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email