Har ni inte hunnit eller saknar kunskap om den nya lagen så kan vi ge er stöd med kompetens och verktyg för GDPR-anpassning av verksamheten!

Slider

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team!

CoreIT

CoreIT är ett dynamiskt och expansivt företag som har mycket på gång och vi behöver utöka vår personalstyrka ytterligare. Därför söker vi dig som är intresserad av utmaningar och vill utvecklas genom att arbeta i en kompetent grupp med spännande arbetsuppgifter.

För CoreIT är medarbetarna vår absolut viktigaste tillgång och det genomsyrar den dagliga verksamheten. Du kommer att arbeta i en miljö som tillåter individer att blomstra i en kreativ miljö samtidigt som att vi är ett starkt team tillsammans.

Hos CoreIT kommer du få trevliga kollegor och chefer som ger feedback och stöd i ett företag som är engagerad i sina anställdas välmående och utveckling. Att må bra både på arbetstid och på fritiden är något som alla tjänar på. På CoreIT hjälper vi varandra, stämningen är god och personliga egenskaper och mångfald uppskattas.

Arbeta och bo i Örnsköldsvik

Bo och leva

När det gäller boende så har Örnsköldsvik allt att erbjuda. Här kan du välja att bo i staden där det finns gott om nyproducerade fastigheter med fantastisk havsutsikt. Vill du hellre bo med närhet till hav och sjö, på landsbygden eller ett mysigt villaområde så behöver du ändå inte få längre restid till arbetet än 10-15 minuter. Utbudet av bostäder är stort och du får mycket för pengarna.

Det är enkelt att leva i Örnsköldsvik där det mesta finns inom räckhåll. Trots att Örnsköldsvik är en geografiskt stor kommun går det relativt fort och smidigt att förflytta sig i kommunen.

Naturen

Örnsköldsvik ingår i världsarvet Höga Kusten och har fantastiskt fina förutsättningar för friluftsliv, med en omväxlande natur och unik skärgård alldeles runt knuten. För tredje gången på bara sex år blev Örnsköldsvik utsedd till årets friluftskommun av Naturvårdsverket 2016.

Arbetsmarknad

Örnsköldsvik är en kommun med ett stort utbud av intressanta jobb i både högteknologisk exportindustri och tjänstesektorn. Människorna i kommunen är företagsamma och ser till att saker händer både i staden och på landsbygden.

FAKTA ÖRNSKÖLDSVIK

Befolkning: 55 576
Yta: 64 kvadratmil
Kuststräcka: 7 mil
Antal företag i kommunen: ca 2500
Antal föreningar i kommunen: ca 700
Antal studenter: Ca 600 + distansstudenter

Läs mer om Örnsköldsvik:
www.ornskoldsvik.se
www.inspiration.ornskoldsvik.se
www.ornskoldsvik.se/flyttahit