Förenkla och effektivisera!
Förenkla och effektivisera!

VEM SKA GÖRA DET?

HUR SKA DET GÖRAS?

NÄR SKA DET GÖRAS?

VAD SKA GÖRAS?

Slider

Webbproduktion och marknadsföring

Webbplatser

Din webbplats är ofta det första intryck som dina blivande kunder får av dig och din verksamhet. Hos CoreIT får du hjälp med produktionen av din unika hemsida.

Vi kan även stötta ditt företag med de viktiga uppdateringarna för att skapa intresse för både nya och gamla kunder.

CoreIT arbetar både med WordPress och vårt eget utvecklade verktyg CoreCMS

Vägen fram till din nya webbplats

Behovsanalys

Alla verksamheter ser inte lika ut. Hur ser ditt behov ut i dagsläget? Tillsammans tittar vi på ditt unika behov och diskuterar fram bästa lösningen för dig.

Lösningsförslag

Då vi sammanställt informationen från din behovsanalys presenterar vi ett lösningsförslag som vi tillsammans tittar igenom på ett uppstartsmöte, via telefon eller på plats.

Utformning

Vi skapar en modern design där vi presenterar din verksamhet, produkter och tjänster på ett professionellt sätt. Vi arbetar för att göra det enkelt för dina besökare och enligt Googles alla riktlinjer för att webben ska visas högt upp i sökresultaten. Tillsammans formar vi din nya webbplats, där du har full uppsikt över projektet och kan komma med önskemål och feedback.

Programmering

Finns det unika behov så skräddarsyr våra utvecklare lösningar på de anpassningar som ska göras.

Lansering

När allt är klart och godkänt publicerar vi din nya webbplats. Vi kommer gemensamt överens om en passande tid för att undvika eventuella driftstörningar.

Administration

Vi utbildar dig i det enkla administrationsverktyget för att kunna hålla din nya webbplats uppdaterad. Finns inte tiden för att sköta detta internt tillsätter vi en webbmastertjänst där vi håller din webbsida aktuell och intressant, både för Google och era besökare.

Modernt, Responsivt & Mobilanpassat

Tappa inte bort mer än hälften av dina besökare!

Idag surfar vi allt mer via mobil och surfplatta. Användningen av internet på mobila enheter har ökat 156 % de två senaste åren. Därför är det viktigt att ge dina besökare en bra upplevelse när de besöker din webbplats.

En responsiv webbplats anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmstorlek, samtidigt som den får högre ranking på Google och hamnar längre upp i sökresultaten.

Uppdatera din webbplats

Hur många gånger skulle du läsa samma nyheter?

En webbplats som inte uppdateras blir både ointressant för besökarna och faller allt längre ned i Googles sökresultat. Om tiden inte räcker till, stöttar vi upp med en webbmaster eller webbredaktör som sköter kontinuerlig uppdatering av din webbplats, t.ex. uppdatering av bilder, nyheter, justering av layout utifrån årstid/högtid etc. Webbredaktören går även igenom relevanta sökord för att lyfta fram intressant innehåll på webben och håller koll på din besöksstatistik.

Starta Webbshop

Hur stor butikslokal kan du hyra för ett par hundralappar i månaden?

Allt fler använder internet för att söka produkter. Över 90 % googlar den vara eller tjänst vi tänkt köpa och beslutet är oftast redan taget innan kunden besöker säljaren, shoppen eller den lokala butiken.

Näthandeln fortsätter att öka för varje år och även om din största marknad är lokal får du ett större avtryck på nätet med en webbutik. Dina produkter blir sökbara och du ökar dina chanser att få in nya kunder, både geografiskt och i din lokala butik.

Förutom att ta fram din skräddarsydda e-shop hjälper vi även till att bena ut begreppen i djungeln av betallösningar.

Synas på Google

Varför ha en hemsida om ingen hittar till den?

Via sökmotoroptimering kan du få in fler besökare till webbplatsen och även höja dess ranking på Google, som med nära 50 miljoner googlingar dagligen används för 95 % av alla sökningar i Sverige.

CoreIT arbetar långsiktigt genom att verkligen tillhandahålla rätt info så att både besökare och Google blir nöjda.

Digital Strategi

”Ett vinnande lag har alltid en genomtänkt taktik!”

Med rätt strategi kan dina digitala kanaler som webbplatser, appar och närvaro i sociala medier, bidra till att stärka ditt varumärke och öka dina intäkter. Vi hjälper till att ta fram den röda tråden för all kommunikation med dina kunder.

Sociala medier

Att skrika ut sitt budskap eller kommunicera med sina kunder!

Allt fler företag har förstått effekten av att kommunicera genom sociala medier. Mediabruset blir allt mer påtagligt och vikten av direktkommunikation med möjliga kunder har blivit livsavgörande för många företag. Sociala medier är redan en stor marknadsföringskanal, vilket ökar kraven på kunskapen i hur kommunikationen inom sociala media ska utformas. Det är en väsentlig skillnad mellan att skrika ut ett budskap och att kommunicera med sina kunder.

Marknadsföring

”Dagens kunder läser inte papperstidningar och har aldrig använt en telefonkatalog!”

Hur lång livslängd har din tidningsannons, vilka möjligheter finns att förändra den efter behov och hur stor möjlighet har du att mäta resultatet av den?

Vi hjälper till att marknadsföra dina produkter och tjänster via annonsering på nätet. Tillsammans tar vi fram budget och skapar kampanjer efter dina mål. Vi följer upp din kampanj, förändrar den efter behov och sammanställer resultat med uppföljning till dig.

Google AdWords

Med Google AdWords skapas annonser som visas på sökresultatsidorna på Google.

 

Remarketing

Remarketing används för att återansluta med förlorade kunder. Vanligtvis en kund som avbrutit ett köp vid disken hos en e-handlare. Re-marknadsföring skapar en andra chans att fånga kunden, ofta genom rabattkod via e-post etc.

Retargeting

Retargeting är annonsplaceringar som visas baserat på en besökares aktivitet på din webbplats. En användare kommer till din webbplats, en cookie läggs på och du kan rikta in annonser för på dem på andra webbplatser de besöker.

För mer information om allt inom webb och marknadsföring kontakta

Eva Lennartsdotter Åsander, tel 070-639 51 59, eva.lennartsdotter-asander@coreit.se

CoreIT - Din lokala IT-partner