POS Tekniker

CoreIT växer med fler nöjda kunder samt att våra åtaganden hos våra befintliga kunder ökar.
Därför söker vi nu flera POS Tekniker. (Point of sale) till vår Infrastrukturavdelning.

I rollen som POS tekniker får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag med stark tillväxt. Vi söker dig som har kunskaper och erfarenhet gällande kommunikation och LAN/WAN i olika former. Det är ett plus om du har fördjupande kunskaper i t.ex. Windows servrar och fjärrapplikationer. Vi förväntar oss att du är prestigelös, seriös, nyfiken och har förmågan att snabbt sätta sig in i nya system och nya tekniker. Du har ett strakt kundfokus och ger alltid professionell service. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem.

Som person är du positiv, social och har lätt att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och kan hantera flera ärenden och processer samtidigt.
Resor mellan kunders olika kontor kan förekomma, det krävs att du har körkort och egen bil.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.
CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider 8-17.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se redan idag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT eller Örnsköldsvik:
Jörgen Nilsson, konsultchef, 0660-729 23
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Tobias Stenberg, arbetsplatsombud, 0660-729 55