Nätverkstekniker

CoreIT behöver förstärka sin Infrastrukturavdelning och kommunikationsteamet med en Nätverkstekniker/nätverksspecialist

Kommunikationsgruppen där du kommer att ingå designar, bygger, driver och underhåller nätverk för datakommunikation. Gruppen arbetar både med lokala nät hos våra kunder, centrala nätverk i våra datorhallar och nätverk för att knyta samman platser. Vi använder primärt utrustning från Clavister, Watchguard, Extreme Networks och HP. Du kommer att få möjlighet att lära dig den utrustning som ska jobba med, men du behöver förstå principerna för lokala nätverk och IP-baserad kommunikation och att du har erfarenhet av att konfigurera switchar, routrar och brandväggar.
En bonus om du har erfarenhet av AzureNET.

Vi hjälps åt inom gruppen och inom företaget, men arbetar självständigt och med ett stort eget ansvar, och i arbetet är kundkontakter och kundfokus/kundservice viktigt. Du behöver kunna ta egna initiativ, tycka om att samarbeta med andra.

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

 

Detta söker vi:

  • Du är en erfaren nätverkstekniker/nätverksspecialist
  • Du har erfarenhet av att arbeta i komplexa IT-miljöer
  • Du har djup kunskap gällande lokala nätverk och IP-baserad kommunikation
  • Du är positiv, social och har lätt att samarbeta med andra

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Grundläggande engelska i tal och skrift.
Körkort och egen bil är ett krav

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.
CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider, schema dagtid/kvällstid.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se  redan i dag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT:
Jörgen Nilsson, Konsultchef, 0660-729 23
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Robin Elfving, Unionen, 0660-729 57