Säljare/Account Manager till vårt kontor i Stockholm

Vi söker nu en IT-säljare för placering på vårt kontor i Solna. Fokus är nyförsäljning av Infrastukturteknik, molntjänster, drift och support. Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Vi arbetar både med företag och offentlig sektor. Som säljare hos oss arbetar du med att utforma och erbjuda lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens krav och vår expertis.

Du motiveras av att göra affärer samt bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du drivs av högt ställda mål och är övertygad om att hårt arbete lönar sig. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs i sociala situationer. Meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag. Vidare har du stor förståelse/kompetens inom olika Microsoft paketeringar, hostingtjänster samt hårdvara. Du hanterar svenska mycket väl i tal och skrift samt har goda språkkunskaper i engelska.   B-körkort är ett krav.

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Sverige, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Läs mer om oss på www.coreit.se

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se

 

Vid frågor om tjänsten::

Åke Holmberg, VD, 070-639 51 61
Carola Johansson, HR ansvarig, 070- 668 83 78

CoreIT - Din lokala IT-partner