CoreIT anpassar Visma för Norrbröd

CoreIT har utvecklat ett skräddarsytt program som externt tillägg till Visma för Norrbröds räkning.

För att effektivisera säljarbetet har en tilläggsmodul skapats som integrerar med Visma. Systemet läser och skapar ordrar för att på ett enkelt och smidigt sätt kunna hantera säljarbetet och ge en snabb överblick över tidigare sålda varor m.m.
 
Viveca på Norrbröd säger ”Vi jobbar med försäljning per telefon och behöver kunna se vad våra kunder har för sortiment från oss, samt tidigare inköpta ordrar i ett och samma fönster. Där skapar vi även ordern och blir på så sätt starka och trygga i vårt försäljningsarbete.”
 
Norrbröd AB är en försäljningsgrossist som säljer och distribuerar varor till livsmedelsbutiker i hela Norrland.
www.norrbrod.se

Visma-integration

Kontakta CoreIT om du är intresserad av integrationer mellan Visma och andra system eller om du vill göra jobbet i Visma snabbare och effektivare, genom att som Norrbröd utveckla små egna tilläggsfunktioner som passar just din organisations arbetsflöde.

CoreIT - Din lokala IT-partner

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng