CM och Projektledare

CoreIT växer med fler nöjda kunder samt att våra åtaganden hos våra befintliga kunder ökar. Vi söker därför nu en IT- projektledare till vår Infrastrukturavdelning.

I din roll som Change Manager samt IT-projektledare ansvarar du för CoreIT´s leveranser ut mot kund där du oftast är med i hela genomförandeprocessen. Tjänsten är delad och innehåller både arbetsuppgifter som Change Manager såväl som rena projektledningsuppdrag. I arbetsuppgifterna som Change Manager är det centrala att möjliggöra förändringar under kontrollerade former, Change Kontroll. Du arbetar nära kund och ansvarar för att uppdraget levereras inom rätt tid, med rätt kvalité och inom budget. Du är därför en naturlig länk mellan kund och infrastukturteamet och trivs med att vara spindeln i nätet och när det händer mycket runt omkring dig.

10.000:- i hittelön!

Känner du någon som passar in på någon av våra lediga tjänster? Vi erbjuder en hittelön om 10.000:- till den person som tipsar oss där tipset leder till en anställning

 

Några arbetsuppgifter

  • Planera större förändringsuppdrag, driva utveckling av Change Kontroll och Change Management enligt ITIL ver. 4.
  • Operativt leda teamet i det dagliga arbetet och säkerställa att leverans sker inom givna ramar
  • Skapa goda relationer med kund, beställare, projektgrupp och styrgrupp genom att vara lyhörd för kundens behov samt ta ansvar för affärsrelationen med kund
  • Rapportera tidestimat samt följa upp utvecklingsaktiviteter och se till att nå deadline med kvalitet tillsammans med teamet
  • Dokumentation under projektets gång
  • Säkerställa god överlämning av projektet till verksamheten

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta i en komplex IT-infrastruktur, du kan i dag med fördel arbeta som tekniker/konsult men med en djupare förståelse av vikten av Change kontroll vid förändringsarbete. Erfarenhet av projektledning, Change Management är centralt för tjänsten.

Som person är du drivande och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du är en god organisatör och skicklig på att hålla i flera spår samtidigt. Att vara kommunikativ, en bra lagspelare och hög servicekänsla ser vi som en förutsättning.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Behärska engelska i tal och skrift.
B-körkort

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrasturkturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.
CoreIT´s system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt i hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Individuell, fast lön.
Arbetstider, schema dagtid/kvällstid.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan till jobba@coreit.se  redan i dag!

Vid frågor om tjänsten, CoreIT:
Jörgen Nilsson, Konsultchef, 0660-729 23
Carola Johansson, HR ansvarig, 0660-729 71
Robin Elfving, Unionen, 0660-729 57